Berlijnse meesterkoks

keuken2Jaarlijks kiest  Berlin Parter de Berlijnse meesterkok van het jaar. Dit jaar ging die titel naar  Sonja Frühsammer van Früsammers Restaurant. Vorig jaar mocht de Belgische meesterkok Roel Lintermans deze prestigieuze, Berlijnse prijs voor meesterkoks in ontvangst nemen (lees hier ). Naast de prijs voor de Berlijnse meesterkok van het jaar kiest de jury ook een Brandenburgse meesterkok van het jaar. Voor die titel koos de jury Marco Giedow van “Ferienhof Spreewaldromantik” in Burg.

Berlin Partner riep vandaag Barbara Merll van SKYKITCHEN Restaurant uit tot beste gastvrouw van 2015. Voor het Vlaamse maandblad Culinair Ambiance schrijf ik maandelijks over interessante restaurants in Berlijn. Het toeval wil dat juist in de huidige uitgave van Culinair Ambiance mijn bijdrage over ‘SKYKITCHEN Restaurant” staat. En nog meer toeval. Mijn allereerste stuk voor Culinair Ambiance schreeef ik in mei 2014 over Cordobar en…inderdaad…deze bar viel vandaag ook in de prijzen en werd uitgeroepen tot beste scene restaurant van Berlijn.

Mijn bijdrage over Cordobar stel ik vandaag bij wijze van uitzondering online beschikbaar en wel via deze link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.