You’ve Got Mail

Soms ontvang je een e-mail, waarvan je even stil wordt. Je leest en denkt ” nou ja, slordigheidsfoutje”. Een zin later denk je ” nou, nou” en als je dan nog verder leest, dan schuif je met je muis over je mousepad om het bericht in de prullenbak te klikken.  Dit keer dacht ik  “als ik deze tekst op mijn blog publiceer, heb ik meteen een nieuws stukje”.  Daar gaat ie… (onderstaande tekst is echt letterlijk overgenomen, dus gewoon copy-paste uit de mailbox, zonder iets te veranderen) !

Goedendag

Onze firma is verheugd om U een interessante mogelijkheid om te kunnen aanbieden waarheen u paar uur uur per dag besteedt. … bovendien beleggen of besteden is niet nodig!

Terwijl u oplichting in dit voorstel probeert te vinden, ontvangen veelheid van uw landgenoten al oogsten de vruchten van de samenwerking met ons, ze verdienen elke week fatsoenlijke beloning. Dit voorstel is geen de financi.le piramide, en geen marketing, in een van zijn vormen.

In het voorstel het gaat over de uitvoering van eenvoudige opdrachten, die niet de principes van ethiek te schenden.
Bezorgdheid en zorgvuldigheid zijn de belangrijkste eisen van het bedrijf, u geslacht, beroep of leeftijd doet er niet toe.

Voor meest van onze vertegenwoordiger dit werk begint met gedeeltelijke werkgelegenheid en afstemmen met de andere inkomsten, maar na twee weken, de meesten van hen volledig gehergroepeerd op ons werk.
Wegnemen van uw twijfel, zal onze HR-agenten hun best doen en u helpen begrijpen alle kleinigheden.

Wij genoegen uit te nodigen u vacature Regionaal Manager. In ambtenaren manager verantwoordelijkheden zullen worden inbegrepen vertegenwoordiging vreemd organisaties in hun regio.
Een van de voorbeelden van de werkzaamheden – onderhouden van zakelijke correspondentie met de klant, of het ondersteunen van nodig transacties tussen de klant en de organisatie.

Meer omstandig informatie verkregen kan worden over email.
U krijgt verreweg meer kansen om dit werk te krijgen, als u stuuren uw cv in een bericht.
Binnen 1-2 weken na uw antwoord, ontvangt u stap voor stap verduidelijking.

Met vriendelijke groet,
Lucretia Noel
HR Manager

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.