In beeld

Gisteren liep ik weer eens naar de geldautomaat, want zo nu en dan is de portemonnee leeg en moeten er weer wat geld uit de muur worden getrokken. Ik wandelde langs het politiebureau en wederom was ik onder de indruk. Het beeld van de straat met oudbouw, nieuwbouw en een politiebureau in een oud kasteel. De eerste keer dat ik door deze straat liep en het kasteeltje opdoemde, begon ik heftig aan mezelf te twijfelen. Fata morgana, hadden ze pilletjes in mijn drankje gedaan, dat soort gedachten. Vandaag heb ik het beeld dan eindelijk met een camera vastgelegd. Daarnaast heb ik nog twee foto’s genomen van aangrenzende straten, omdat ze er om vroegen vastgelegd te worden. En als straten erom vragen op een foto vastgelegd te worden, dan doe je dat gewoon.

Deze straat wilde op de foto.

Deze straat wilde op de foto.

Deze straat ook.

Deze straat ook.

Kasteel op ongebruikelijke locatie.

Kasteel op ongebruikelijke locatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.