Nee, niet weer!

weerAls je een blog hebt, dan moet je zo’n blog wel bijhouden. Wie dat zei? Ik heb geen idee. De zin schoot mij zojuist te binnen, nadat ik mijn eigen blog had bekeken. De blogger, ik dus, was hier vier dagen geleden voor het laatst in de hoedanigheid van een actieve blogger.

Raar, als je een blog hebt, dan moet je dat blog wel bijhouden. Waarom? Googel ik “blog bijhouden”, dan vind ik enorm veel websites van mensen die tips hebben voor bloggers. Maar is het niet aan de blogger zelf om te beslissen wat hij met zijn blog doet? Ik wilde een paar dagen geleden iets over het weer schrijven. Ik heb dat ook gedaan, alleen bestaat de tekst niet meer. Nadat ik het stukje meermaals had gelezen, ik moest er zelfs om lachen, markeerde ik met mijn muis alle woorden en drukte vervolgens op “delete”.

Het was weliswaar een grappig stukje over het weer, maar dezer dagen duizelt het web van de grappige stukjes over het weer. Dan kun je je afvragen of het wel een goed idee is om een grappig stukje over het weer op je blog te zetten. Echt origineel is het in ieder geval niet. Als ik op een blog beland en ik lees als eerste een grappig stukje over het weer, dan denk ik…de woordspeling is nu niet meer te ontlopen, ik stel hem nog even uit, ik denk er nog even over na, ik schat in wat de lezer van de woordspeling zou vinden, ik twijfel nu heftig maar er is geen ontkomen aan, doe ik het of doe ik het niet…dus, als ik op zo’n blog beland en ik lees als eerste een grappig stukje over het weer, dan denk ik…ik kan niet anders, sorry, excusez moi, Entschuldigung, perdona, dan…dan denk ik, dan denk ik… nee, niet weer!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.