Ramsj: vijf boeken voor 5 euro per stuk

okHet is ramsjtijd. Vijf spiksplinternieuwe exemplaren van mijn boek „Op koers“ (pocket, 132 pagina’s) gaan voor 5 euro per stuk de deur uit (70% korting!!). Het boek bevat korte verhalen en columns. De meeste korte verhalen verschenen eerder in het blad „Mens & Gevoelens“ en de meeste columns werden eerder als lezerscolumn in dagblad „De pers“ opgenomen. De overige columns en korte verhalen in dit boek werden niet eerder gepubliceerd.

Kortom, deze aanschaf is een voordelige manier om kennis te maken met een aantal leuke, luchtige teksten voor bijvoorbeeld tijdens de vakantie. Kopers in Nederland/België en andere EU-landen betalen  €3,45  euro extra verzendkosten (dus in totaal € 8,45), kopers in Duitsland betalen € 1,45 extra verzendkosten (dus in totaal € 6,45)

Aangezien het niet de moeite waard is een compleet betaalsysteem op mijn blog te integreren, volgt nu de eenvoudige uitleg om het boek te kunnen kopen. Stuur een e-mail naar info@tekstbureau-allard.nl en schrijf bij „onderwerp“ de volgende tekst: 5 euro op koers. Vermeld vervolgens in de e-mail naam en postadres. Bij aanschaf van een exemplaar met mijn handtekening graag extra het woord  “handtekening” vermelden.

Wie het eerst komt, …
Aangezien er slecht 5 exemplaren voor deze prijs de deur uitgaan, kan het zijn dat er al 5 mensen eerder het boek voor 5 euro hebben besteld. In dat geval krijgt u z.s.m. een bericht dat de 5 boeken reeds vergeven zijn. Is het boek nog voorradig, dat ontvangt u ook z.s.m. een bericht dat de bestelling in behandeling is genomen. Zodra de e-mail bij mij binnen is, stuur ik de betaalgegevens toe. Na ontvangst van betaling wordt het boek per post toegestuurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.