In beeld

Druk, even geen tijd voor verse teksten. Dus rest mij niets anders dan de noodrem c.q. de herblog.

Blog Allard van Gent

De column is nu tien jaar oud. Tijd om hem nog eens te lezen.

credit-payment-3-1514035-639x852De een overkomt het vaker dan de ander. Bij mij gebeurt het vrij regelmatig, dat ik wantrouwend om me heen kijk of er ergens een verborgen camera hangt die mijn manier van handelen aan het Nederlandse volk wil toevertrouwen. Een camera die mij al in beeld heeft als ik de Blokker binnenloop, op zoek naar een beschuitbus. Niet zomaar een beschuitbus, nee, eentje met een lift, waarmee je de beschuiten omhoog trekt. Ik haal deksels van beschuitbussen en check ze op de aan- of afwezigheid  van een beschuitlift. Dat is voor de op de bank onderuit gezakte televisiekijker natuurlijk niet echt interessant. Ik kies uiteindelijk voor de zilverkleurige Brabantia. Nu zet waarschijnlijk de voice over in: ‘Kijkers, opgelet. Onze hoofdpersoon gaat nu op weg naar de kassa. Hij staat achter die oudere man die zijn laatste…

View original post 217 woorden meer

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.