Aandacht voor keerzijde grote online shops

Zalando magazijn in Großbeeren

Zalando magazijn in Großbeeren

Gisteren verscheen op de prachtige website facesofberlin.org, waarover ik graag een andere keer uitvoerig bericht, een artikel over mij en mijn ervaring bij de webshop Zalando. Net als alle andere bijdragen op die website is de tekst in het Engels. Het interview zelf vond in het Nederlands plaats, omdat de oprichters van facesofberlin.org twee Nederlandse journalisten zijn.

Ik ben blij dat ze er een mooi stuk van hebben gemaakt, omdat ik er nog steeds van overtuigd ben dat de online kleding- en schoenengigant destijds miljoenen euro’s in reclame pompte en het eigen personeel verwaarloosde. Zalando’s argumentatie “we zijn een nieuw bedrijf en er gaat wel eens wat mis” raakt dan ook kant nog wal.  De link naar het artikel is  http://facesofberlin.org/the-prison-of-online-shops/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.