Ontbijten in de Berlijnse buitenlucht

In Berlijn bevinden zich in de diverse stadsdelen tal van leuke eetgelegenheden waar je heerlijk kunt ontbijten. Vanochtend ontbeet ik in de buitenlucht, onder de eerste zonnestralen, direct aan mijn favoriete Schlachtensee in stadsdeel Zehlendorf.

De locatie is een tip voor degene die én in Berlijn én in de natuur wil ontbijten. Onderstaande beelden zijn inclusief. De “Biergarten” waar je kunt ontbijten of alleen een kop koffie drinken (door de locatie gelden hier hogere prijzen dan in de gemiddelde Berlijnse bar, een beker koffie kost hier € 2,80) heet “Die Fischerhütte am Schlachtensee“. Tip: een een wandeling van ca. 6 kilometer om het hele meer en dan ontbijten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.