Nieuw album van Reinhard Mey

In september dit jaar start de tournee van “Dann mach’s gut”. Veel concerten zijn al uitverkocht (zie onderaan bericht).

Blog Allard van Gent

Foto Wikipedia: Reinhard Mey Live in Hamburg, 1974 Foto Wikipedia: Reinhard Mey Live in Hamburg, 1974

In Nederland hoor je hem vrijwel dagelijks op de radio, voorafgaand aan en na afloop van het actualiteitenprogramma „Met het oog op morgen“ zingt hij een stukje uit “Noch ein letztes Glas im Steh’n”. Zijn naam is Reinhard Mey. Van de inmiddels 70-jarige Duitse liedjesmaker, singer songwriter, hoe je hem ook noemen wilt, verscheen begin mei een nieuw album dat positief in Duitsland werd ontvangen. Bovendien landde het meteen op de eerste plaats in de Duitse hitparade voor albums (deutschen Album-Charts).

De recensie in de Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) bevalt mij het beste, omdat de auteur een thema aansnijdt wat ik direct herken en waar ik helemaal achter sta. Hij schrijft dat in Duitsland de liefhebbers van rockmuziek in het geheim Peter Maffay waarderen, omdat hij als Schlagerzanger zijn carrière begon en dat Joy Fleming zich in Duitse talkshows door…

View original post 592 woorden meer

One comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.