Teelballen van een zwaardvis

Blog Allard van Gent

Al mijn hele leven droom ik heftig,  maar sinds mijn 42e verjaardag werd het nog intenser. Ik was nu zelfs in staat  mijn lichaam te verlaten en me aan de andere kant van de oceaan op te houden, op 42nd Street in Manhattan, meestal rond een uurtje of acht ‘s avonds. Het was er dan gezellig druk met mensen die een bezoekje brachten aan één van de vele theaters in deze voormalige hoerenbuurt van New York. Afgelopen nacht zag ik heel duidelijk 08:00 PM op een groot billboard staan. Voor mij was dit hét bewijs dat ik er rond acht uur ’s avonds ook daadwerkelijk was.

De radiowekker wekte me met een luid geruis.  AYGT383, dat was de nummerplaat van de taxi die ik vannacht op het laatste moment nog zag wegrijden. Meteen sprong ik uit bed en schreef het nummer op de achterkant van een rekening.  Dit was een…

View original post 1.042 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.