Het weer

Het is weer mooi weer, dus het juiste moment voor een herblog van deze column.

Blog Allard van Gent

pants Vorige week stond ik met een beige korte broek en donkerblauw T-shirt voor de spiegel bij mij naast de voordeur. Een gepaste outfit bij deze zomerse temperaturen. Ik knikte tevreden en ging op weg.

Een dag later was het wederom korte-broeken-weer.  Ik wierp snel nog even een blik in de spiegel en op dat moment gleed ik bijna weg. De ene voet wilde al op pad, de andere voet bleef staan. In de spiegel zag ik een volwassen kleuter met een korte broek aan. Wat nog ontbrak was de schooltas en een olijk petje op het hoofd. Ik schrok me rot en wist zeker dat ik zo niet de straat op kon. Dit was te belachelijk voor woorden. Hier in de buurt lopen ook volwassen mannen met korte broeken aan maar je ziet de mensen denken „hé, een kind met grijze haren, dat kan écht niet“. Als dat grijze kind…

View original post 453 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.