Belgische serie ‘Clan’ van start op ZDFneo

De vijf zussen uit de serie 'Clan'. Foto: ZDF & Sofie Silbermann

De vijf zussen uit de serie ‘Clan’. Foto: ZDF & Sofie Silbermann

Vanaf dinsdag 19 mei gaat op de Duitse zender ZDFneo de Belgische televisieserie Clan van start. Dit programma werd in 2012 op de Belgische zender VTM uitgezonden. In Nederland was de serie vanaf mei 2013 bij RTL 4 te zien.

In tien afleveringen vertelt Clan doordacht, humoristisch en in wisselende tijdperiodes de kroniek van een moord. Terwijl de vijf zussen uit het Belgische Vredegem er in het hier en nu alles aan doen hun daad geheim te houden, tonen terugblikken hun onhandige pogingen Jean-Claude te vermoorden. Hij was de echtgenoot van Goedele en een man die erin was gespecialiseerd mensen te blameren en vernederen.

De Duitse toeschouwers kennen Ruth Becquart (Birgit), Kristine Van Pellicom (Veerle), Maaike Neuville (Rebekka) en Geert Van Rampelberg (Mathias DeWitt) nog van de Belgische misdaadserie Code 37.

De eerste aflevering (Blutsbande) begint op dinsdag 19 mei om 20:15 uur, direct gevold door de tweede aflevering (Inferno) om 21:00 uur. Een week later begint eveneens om 20:15 uur de derde aflevering (Lebertag), wederom om 21:00 uur direct gevolgd door aflevering vier (Hochspannung). In dezelfde volgorde van uitzending gaat het verder , tot en met de laatste aflevering Tote Hose op dinsdagavond 16 juni 21:00 uur.

Website ZDFneo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.