Tv-serie ‘Homeland’ zoekt figuranten in Berlijn

movclModematen zijn niet nodig. Leeftijd en geslacht spelen bijna geen rol van betekenis. Een beetje internationaal met een Midden-Oosten touch is gewenst en dan is de kans reëel dat je als figurant tijdens de filmopnames van de vijfde aflevering van Homeland optreedt.

De opnames vinden in juni in Berlijn en Potsdam plaats. Het castingbedrijf Filmgesichter zoekt nog ongeveer 1.000 figuranten voor de internationale tv-opname met Claire Danes, die als CIA-agente Carrie Mathison vanuit de Afgaande hoofdstad Kabul naar Berlijn verhuist. Volgens een woordvoerder van het castingbedrijf zoeken ze geen modellen, maar willen ze Berlijn laten zien zoals het is.

In aanmerking voor de figurantenrollen komen vrijwel alle leeftijdsgroepen. Mannen, vrouwen en kinderen van 6 tot 80 jaar kunnen de castingdag op 23 mei van 12:00 – 15:00 uur in Kreuzberg bezoeken en wel bij het TAK – THEATER AUFBAU KREUZBERG in de Prinzenstraße 85 F. Filmervaring is niet nodig. Ook piercings of tatoeages zijn geen probleem.

Enige voorwaarde: het uiterlijk van de aanmelder dient in de buurt te komen van de doorsnee burger in het Midden-Oosten. Arabische, Turkse, Perzische, Noord-Afrikaanse, Syrische of Zuid-Europese wortels zijn van voordeel.

Meer informatie op de website van Filmgesichter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.