Nena richt spontaan 99-lichtjeskoor op

Nena bij een concert in Wenen (foto: Wikipedia)

Nena bij een concert in Wenen (foto: Wikipedia)

‘Bij mij ging zojuist een licht op… ‘ Zo begint de zangeres vandaag een bericht vandaag op haar Facebook pagina.  Daarvoor stond een stukje uit haar lied Lichtarbeiter, dat in 2001 op haar album Chokma verscheen:

“Lichtarbeiter, Mitstreiter, in vielen Dimensionen,
es soll sich lohnen, wir vertonen die Informationen”

Om dichter bij elkaar te komen en meer met elkaar in verbinding te staan besloot de Duitse zangeres vandaag het het 99-lichtjeskoor (99-Lichterchor) op te richten. Dat schreef ze en vervolgens nodigde ze haar fans uit om mee te doen.

Het project, dat qua naam betreft natuurlijk een knipoog is naar haar wereldhit 99 Luftballons, gaat tijdens haar geplande concert op 6 november in de Mercedes-Benz arena in Berlijn van start. Het 99-lichtjeskoor zal tijdens het gehele concert op het podium aanwezig zijn en naar hartenlust meezingen en licht verspreiden, aldus Nena.

Wie deel wil uitmaken van het lichtjeskoor dient een foto van zichzelf plus een foto van de entreekaart voor het Berlijn concert te maken en vervolgens aan te geven wat zijn of haar favoriete Nena song is en waarom hij of zij aan het lichtjeskoor wil deelnemen. Meer informatie op de FB-pagina van Nena.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.