Tweesterrenkok Tim Raue kookt voor Hertha BSC

 

Tim Raue (foto © Nils Hasenau)

Tim Raue (foto © Nils Hasenau)

Sterrenkok Tim Raue gaat een coöperatie met Berlijnse voetbalclub Hertha BSC aan. De eerste gerechten van de in Kreuzberg opgegroeide tweesterrenkok zullen vanaf 20 februari 2016 tijdens de thuiswedstrijd tegen Vfl Wolfsburg in de STUDIO tim raue worden geserveerd. In deze nieuwe VIP-ruimte neemt Raue zijn gasten mee op een culinaire reis van Thailand naar Oostenrijk en via de Oriënt naar China, Bij iedere thuiswedstrijd bepaalt een ander land de gerechten.

hert2De Business Lounge is een grote, open ruimte zonder wanden. In het VIP-gedeelte passen 200 personen. Volgens een bericht in het Berlijnse dagblad Berliner Morgenpost is Raue blij met de nieuwe coöperatie. “Ik ben al als ukkie met mijn opa naar Hertha geweest. De unieke sfeer van het Olympiastadion verovert me iedere keer weer – de wijde omtrek en de joelende Oost-tribune zorgen voor het op en neer gaan van emoties. Ik ben daarom zeer blij de spannende Hertha-dagen in het Olympiastadion met ons moderne concept te mogen verrijken,” aldus Tim Raue in het Berlijnse dagblad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.