Lidl Bikes veroveren de stad

Lidl Bikes bij de Marheinekehalle Markthalle

Lidl Bikes bij de Marheinekehalle Markthalle

Vandaag stonden niet alleen bij de Marheinekehalle Markthalle bij mij om de hoek een hele batterij Lidl Bikes, maar in heel Berlijn bevinden zich er sinds vandaag 3.500. Deze groen-grijze huurfietsen zijn van de Deutsche Bahn en worden gesponsord door Lidl. Vandaag kon je er bij wijze van kennismaking nog gratis op fietsen, vanaf morgen kost het geld.

Lidl Bikes werkt in tegenstelling tot de door Berlijnse overheid gesponsorde concurrent Nextbike niet met vaste ophaal- en afleverplekken. Het basistarief voor 30 minuten bedraagt één euro als de fiets in één van de 350 inleverzones wordt teruggezet. Binnenkort kon je de fiets dus ook gewoon ergens op de hoek van een straat achterlaten. In dat geval betaal je 50 cent meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.