Duitse regering wil Cityhostel Berlin in Koreaanse ambassade sluiten

©Allard van Gent

“Een kamer vanaf 17 euro per nacht en een ontbijt vanaf 5,50. Met deze prijzen is het Cityhostel Berlin bij veel toeristen in Berlijn zeer geliefd. Het gebouw ligt op steenworp afstand van Checkpoint Charlie, wat wil je nog meer. Oh ja, het ligt ook op het terrein van de Noord-Koreaanse ambassade en de huuropbrengst gaat naar dictator Kim Jong-un, dat wel. De Duitse regering wil het hostel nu sluiten.”

Bovenstaande tekst is afkomstig van een groot artikel dat ik schreef over de achtergronden bij het nieuws over de sluiting van het Cityhostel Berlin. De bijdrage is mijn eerste publicatie via Reporters Online en kan via Blendle (link hieronder) voor € 0,69 worden aangeschaft. Vanaf vandaag zal ik zo nu en dan via Blendle een tekst tegen een kleine vergoeding aanbieden.

Link naar Blendle
https://t.co/g3C4grFpHA

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.