Boodschappen doen in de lucht

Na een reis met het vliegtuig wacht thuis vaak een lege koelkast. Door de coöperatie van de Duitse bezorgservice Bringmeister en Lufthansa komt daar een einde aan, tenminste, voor de reizigers die tussen München en Berlijn vliegen. De enige voorwaarde: het definitieve bezorgadres moet in de Duitse hoofdstad of in de Beierse metropool liggen. Deze test is op 1 april van start gegaan en duurt tot eind juni.

De vliegtuigpassagier bestelt via WLAN in de Lufthansa lounge op de luchthaven of via het WLAN aanbod “FlyNet” direct aan boord. Passagiers kunnen niet alleen gratis door de Bringmeister onlineshop (www.bringmeister.de) struinen naar ook profiteren van een €15 tegoedbon voor nieuwe klanten. Het complete van de supermarktketen EDEKA met meer dan 15.000 producten staat ter beschikking. Hieronder vallen ook de huismerken van EDEKA, de bio-producten van de biologische supermarkt Alnatura en verse groente en fruit.

BRON
Kooperation mit Lufthansa: Jetzt über den Wolken bei Bringmeister bestellen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s