Gratis Tai Chi in de openlucht bij Berlijnse bibliotheken

De Zentral- und Landesbibliothek Berlin (ZLB) in Berlijn organiseert sinds mei van dit jaar open Tai-Chi cursussen bij de Amerika-Gedenkbibliothek (AGB) aan de Blücherplatz 1 in Kreuzberg én bij de Stadtbibliothek aan de Breite Straße 30-36 in Mitte.

De Tai Chi les in Kreuzberg (AGB) is altijd op maandagochtend op het grasveld voor de bibliotheek. Bij de Stadtbibliothek wordt de les in het zogenaamde “Lesehof” gehouden. De lessen op beide locaties zijn van 09:45 uur tot 10:25 uur. Deelname is gratis. Dit Tai Chi aanbod geldt tot eind september.

Bron
Berliner Woche: Tai Chi umsonst und draußen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.