In het licht

Aanstaande vrijdag vindt in Berlijn de opening plaats van de expositie ‘Ins Licht’ met foto’s en collages van schrijfster en beeldend kunstenaar Ilona Verhoeven. In het najaar van 2016 verscheen van haar hand bij uitgeverij In de Knipscheer de bundel Fiets onder de waterspiegel, met korte verhalen en foto’s.

NanoGott
De vernissage is ook dé gelegenheid kennis te maken met Michael Schacht, de zanger en gitarist van de band “NanoGott”. Op de blog Berlin Underground Music staat een uitgebreid artikel over Michael Schacht en NanoGott.

De schrijver van het stuk kwam op een avond toevallig in contact met Nanogott. Hij luisterde naar de muziek en vroeg zich met verbluffende oren af ‘wat is dit’? “En het hoofd probeerde het ongebruikelijke met begrippen vast te leggen: een zingende schrijver, lyrische muziek, avantgarde-songwriter?”

INS LICHT
Foto’s en collages van Ilona Verhoeven
26 oktober – 18 november 2018
Openingstijden: do-zo 14-17 uur
Entree: gratis

ag friehofsmuseum berlin e.V.
Prenzlauer Allee 1
10405 Berlin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.