Surrealistisch Berlijn

Maandagmiddag. Ik verlaat het kantoor. De surrealistische rust op de Potsdamer Platz ken ik niet. Niet te veel denken en op de fiets naar huis. Hoe zal het er in de supermarkt uitzien? De gedachte wordt onderbroken door mijn mobiele telefoon. Mijn werkgever. Het gebouw op Potsdamer Plat gaat morgen op slot. Of ik een beeldscherm heb? Ja. Morgen of vandaag wordt een computer van de zaak bezorgd. Naar de supermarkt. Half geplunderd. Alsof morgen ook de supermarkt op slot gaat. Een lichte paniek licht op de loer, maar ik geeft er niet aan toe. Buiten schijnt de zon. Ik geniet van het warme licht. De lichte paniek heeft zich inmiddels uit de voeten gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.