Met buslijn 110 door Berlijn

OMSI is een bus simulator die in 2011 voor het eerst op de markt kwam. Op het Duitse YouTube simulatiekanaal “nordrheintv” staat sinds gisteren een fraaie simulatie van de Berlijnse buslijn 110. De bus gaat bij de Hertzallee van start en rijdt vervolgens naar Zoologischer Garten. De chauffeur vertelt over zijn werk en verkoopt tussendoor ook kaartjes. Bij de halte Zoologischer Garten stappen behoorlijk wat nieuwe passagier in.

Met een kleine vertraging rijdt de bus door het Berlijnse stadslandschap naar de Kurfürstendamm. Vervolgens gaat de rit via de Uhlandstraße, Bleibtreustraße, Olivaer Platz, Adenaurplatz, Hochmeisterplatz, Seesener Strasse, Grieser Platz, Wangenheimstrasse, Herthastrasse, Elgersburger Strasse verder tot aan de Elsterplatz. Goede reis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.