Tip: beperkt houdbaar

Het moment dat je de winkel uitloopt en het mondkapje wegtrekt: wat een heerlijk gevoel om weer volop te kunnen ademen! En vijf minuten later adem ik nog steeds het leven met volle teugen in. Iedere ademhaling is puur leven. En dan zijn er de beperkende maatregelen. Ja, die zijn nodig en ja, die gaan ook weer weg. Het is tijdelijk. Om een pandemie het hoofd te bieden. En ook het uitgaansleven ligt tijdelijk stil. Maar wie wil, kan nog steeds volop ademhalen en het leven met volle teugen leven. Focus op wat allemaal nog kan in plaats van op wat allemaal niet meer kan. Je knapt er reuze van op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.