Deutsche Post herdenkt David Bowie

© Bundesministerium der Finanzen

Op 8 januari 2022 zou David Bowie 75 jaar geworden zijn. Daarom brengt de Deutsche Post vanaf 3 januari 2022 speciale postzegels uit om de Britse rockster te gedenken. Op deze postzegels zal hij met gitaar te bewonderen zijn.

DHL Packset Sonderedition David Bowie

Daarnaast verschijnen vanaf 7 januari 2022 twee gelimiteerde sets met afbeeldingen van Bowie. Eén daarvan is aan het thema Berlijn gewijd, de stad waarin hij van 1976 tot 1978 leefde. De andere set heeft “heelal” als thema. Van beide sets worden 5.000 stuks verkocht. Ze zijn uitsluitend via de shop van de Deutsche Post verkrijgbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.