Honderdduizenden mensen demonstreren in Berlijn

Nieuws over Berlijn plaats ik momenteel http://www.berlijnvandaag.net, de website die hoort bij een project dat onlangs van start is gegaan. Er staan nu bijvoorbeeld foto’s op van de vredesdemonstratie die vandaag veel meer bezoekers trok dan verwacht. Het prachtige weer speelde daarbij natuurlijk ook een rol. Desalniettemin bleek dat een groot deel van de bevolking zich geroepen voelde om vandaag bij de demonstratie aanwezig te zijn.

Link naar Berlijn Vandaag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.