Zin in vrede

Laten we het oneens zijn over het milieu, het energieverbruik, de huurprijzen, vegetarisch eten, drankgebruik, monumentenzorg, friet of patat, het onderwijsbeleid, de universiteiten, het dragen van een hoed, vlees eten, vis eten, de gezondheidszorg, het monetaire systeem, de opwarming van de aarde, hondenpoep, kattenvoer, kansspelen, statiegeld, tatoeages, medicijnen, alternatieve geneeswijzen, smartphones, seks, profvoetballers, profwielrenners, advertenties, krantenkoppen, talkshows, popmuziek, cabaretiers, talentenshows, linkse partijen, rechtse partijen, zure regen, softdrugs, harddrugs, zwarte piet, regenboogpiet, sinterklaas, de kerstman, online shops, lichtreclame, bushokjes, parkeerbeheer, demonstraties, mantelpakjes, slobbertruien, rollators, veeteelt, coffeepads, stroomverbruik, kerncentrales, het leger, voetbaltrainers, circusdieren, zwartrijden, voedselsupplementen, vliegvakanties, volksdansen, cruises, militarisme, pascifisme, prostitutie, rookgedrag, boeken, bekeuringen, ambtenaren, muziek, baarden, snorren, okselhaar, ontgroening, scheermesjes, hobby’s, brilmonturen, contactlenzen, pindasaus, politici, bedelaars, beleefdheidsvromen, etiketten, biologisch eten, biologische koffie, cafeïnevrije koffie, theezakjes, de jeugd van tegenwoordig, vergrijzing, verkiezingen, oude knarren, het weer, tuinkabouters, krakers, rechters, omikron, volkstuintjes, de EU, het Oostblok, maanreizen, moskeeën, belastingen, satellieten, sjacheraars, koopkracht, uitzendkrachten, latrelaties, nachtwinkels,

alternatieve geneeswijzen, gasprijzen, geloof, medische zorg, taalgebruik, thuiswerken, vitaminen, vreemdgaan, dienstplicht, wetenschappers, wapenindustrie, vechtsport, melkproducten, meditatie, mantelzorg, sportschoenen, ondergoed, oudjaar, zwangerschap, zwervers, het koningshuis, corona, orkanen, sociale media, barbecueën, geldbesteding, uitlaatgassen, armoede, alimentatie, Afrika, antwoordapparaten, stierenvechten, studieschuld, supermarkten, openbaar vervoer, fijnwasmiddelen, wasbolletjes, heteluchtfriteuses, veeteelt, vreemdelingen, uitkeringen, internet, bijstandsmoeders, bijstandsvaders, kinderspeelgoed, klantenkaarten, China, overbevissing, esoterie, sancties, insectenspray, sektes, sauna’s, horoscopen, mondkapjes, dichters, vakantiegeld, werkgevers, Israël, vaccinaties, Palestina, landbouw, de maximumsnelheid, de minimumsnelheid, snelheidsduivels, toezichthouders, mindfulness, maffia, hoogbouw, homeopathie, Amerika, hamsteren, verkeersdrempels, vakbonden, recycling, roddelbladen, slechte grappen, asielzoekers, datingsites, democratie, nieuwslezers, popsterren, rotondes, karaoke, ontbijtdrankjes, ouderschap, bladblazers, hondenvoer, windmolens, robotstofzuigers, abortus, stropdassen, sigarettenprijzen, stakingen, oorbellen, netflix, bloemetjesbehang, amazon, agenten, bordeelsluipers, bordelen, bankautomaten, steunkousen, strandjutters, jarretels, tropisch fruit, vogelaars, naturisten,

scheurkalenders, nudisten, gevangenisstraffen, wasmiddelreclame, schlagermuziek, stille tochten, stemgedrag, feministes, studenten, chemisch afval, inhaalstroken, allergieën, teambuilding, echtscheidingen, biermerken, roadmovies, buurthuizen, bidden, klimaatverandering, economie, geruite broeken, legbatterijen, wandelstokken, vakkenvullers, vuurwerk, toeristen, kerkmuziek, scootmobiels, poedersauzen, populisme, machtsmisbruik, rijkdom, wildwatervissen, vrijheid, waarzegsters, profiteurs, omroepen, advocaten, kunstsubsidies, pakketvervoerders, kringloopwinkels, banken, overheidsbeleid, pruiken, buurtcomités, carnaval, coffeeshops, open relaties, opvoeding, elektrische auto’s, erfrecht, straatmuzikanten, journalisten, discriminatie, dierenbescherming, nieuws, fake-nieuws, plastic, drones, nationalisme, verkeersdrempels, mariabeeldjes, mariakaakjes, laxeermiddelen, betweters, wegwerpbekers, drie kussen, burn-outs, voetbalsupporters, kakkers, aso’s, analfabeten, kerken, bronwater, padvinders, benzineprijzen, bezorgdiensten, spijbelen, spruitjes, hangjongeren, kunstbloemen, rookgordijnen, loopbanden, kinderopvang,

maar laten we het over één ding eens zijn: vrede.

Deze tekst staat ook op metronieuws.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.