Samenwerking bekende Nederlandse reisorganisaties met dubieus Duits bedrijf

TUI, Oad, Neckermann, Vrij Uit, Sudtours, alltours, De Jong Intra en Isropa. Allemaal werken ze samen met Unister, een bedrijf waarvan de eigenaar op z’n zachtst gezegd nogal discutabel is.

Blog Allard van Gent

www Het is alsof de duivel ermee speelt, want ik sloeg zojuist Der Spiegel open en belandde direct bij een artikel met de titel “ab-in-den-knast.de”. Het Duitse opinieweekblad staat bekend om haar vaak spitsvondige woordspelingen.

Iedere Duitser weet na het zien van die titel dat het artikel over het internetportaal ab-in-den-urlaub.de gaat. Bekende Duitsers zoals voetballer Michael Ballack, zanger Jürgen Drews en “voetbalfunctionaris” Rein Calmund maken veel reclame voor dit reisportaal dat in handen is van Unister in Leipzig.  Dit bedrijf geeft miljoenen uit aan marketing en dat kwam mij op de één of andere manier bekend voor. Unister werkt wat dat betreft op dezelfde manier als Zalando  Ik stuitte op nog meer interessante informatie in het artikel.

Eigenaar Thomas Wagner, die ook flüge.de, reisen.de en travel24.com (werkt samen met grote Nederlandse reisorganisaties) in zijn bezit heeft werd op 11 december 2012 door de politie van zijn bed…

View original post 657 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.