Boek aan boord

buch_an_bord_logo_724x724BUCH AN BORD, dat is de zomeractie van Vorsicht Buch!, een actie van de Börsenverein des Deutschen Buchhandels (de vereniging van het boekenvak die ook de Frankfurter Buchmesse organiseert) en vliegtuigmaatschappij Condor. Deelnemers mogen van 1 juni t/m 31 augustus kosteloos één kilo extra bagage voor hun zomerlectuur meenemen.

Boekwinkel
Alle boekwinkels die lid zijn van de Börsenverein des Deutschen Buchhandels kunnen hun klanten met deze actie verrassen. Voorwaarde is dat de klant in de bovengenoemde periode met Condor vliegt. Je kunt een boekwinkel zoeken via de website www.buchhandlung-finden.de.

Win een reis naar Ibiza
Daarnaast verloten Condor en Vorsicht Buch! een vliegticket voor twee personen naar Ibiza, heen en terug. Meer informatie hierover staat op www.facebook.com/vorsichtbuch

Pas op, boek!
Vorsicht Buch!
is een initiatief van de Duitse boekenbranche dat in maart 2013 op de Leipziger Buchmesse van start ging. De Börsenverein des Deutschen Buchhandels is verantwoordelijk voor deze actie. Het doel is om meer mensen enthousiast te maken voor boeken en de lokale boekhandels te ondersteunen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.