Duitsland première The John Wilson Orchestra

The John Wilson Orchestra

The John Wilson Orchestra

Geen BBC Proms zonder het John Wilson Orchestra. Dit orkest is een publieksmagneet in Groot-Brittannië  en in de Verenigde Staten, maar in Duitsland is het nog een geheime tip. Op zondag 4 september om 19:00 uur vindt in het kader van het ‘Musikfest Berlin’ de Duitsland première plaats.

Onder de titel „A Celebration of the MGM Film Musicals” presenteert dit orkest een prachtige slectie nummers uit de gouden jaren 30, 40 en 50 van de beroemde Metro-Goldwyn-Mayer Studios (MGM). Allemaal mijlpalen uit de film- en muziekgeschiedenis, authentiek gereconstrueerd door John Wilson.

In 1994 richtte Wilson het orkest op en koos daarbij zorgvuldig internationale topmusici en solozangers om de glorieuze sound en swing van Conrad Salinger, Cole Porter, George Gershwin en vele anderen weer tot leven te wekken.

Duitsland première The John Wilson Orchestra
Zondag, 4 september, 19:00 uur
Locatie: Berliner Philharmonie
Kaarten: 21- 66 euro
Website (+ kaartverkoop online)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.