29-jarige rijdt met auto in op voetgangers, één dode

Vanochtend reed een man met zijn auto in een groep voetgangers. Onder de slachtoffers bevinden zich gewonde scholieren uit de Duitse deelstaat Hessen. Een lerares werd gedood. De lokale omroep RBB (deel van de ARD) zendt om 20:15 uur een speciale uitzending over het drama uit (rbb24 spezial).

Rond half elf reed een 29-jarige man nabij de Breitscheidplatz in een groep mensen en belandde uiteindelijk in de etalage van een parfumerie. Eén vrouw stief, talloze mensen raakten gewond. De achtergronden zijn nog niet duidelijk. Dagblad Tagesspiegel schrijft dat in beveiligingskringen van een amokrit wordt uitgegaan. Een woordvoerster van Douglas liet weten dat er in de parfumerie geen gewonden zijn gevallen.

Lees verder: berlijnvandaag.net

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.