Arne Anker nieuwe keukenchef restaurant Pauly Saal

empty-wine-glass-1175586-639x954Sinds enkele maanden is Arne Anker de nieuwe keukenchef in het Berlijnse sterrenrestaurant Pauly Saal. Hij is op de opvolger van Michael Höpfel. Arne Anker werkte vóór zijn overstap naar Berlijn als souschef onder Sergio Herman (‘Fucking Perfect‘), de Nederlandse chef-kok van sterrenrestaurant The Jane in Antwerpen. Volgens een persbericht willen Anker en de restaurantmanager van Pauly Saal samen het hoge niveau van de keuken nog verder opvoeren.

Derhalve kunnen de gasten in de toekomst rekenen op een vier-, zes- en negengangenmenu. Het accent van de modern georiënteerde keuken blijft sterk op de regionale en Duitse producten liggen, in nauwe samenwerking met de aanbieders en hun seizoengebonden waren.

Bijzondere bereidingswijzen en kruiden kunnen daarbij ook uit andere landen komen. In hogere mate zullen lichte, vegetarische gerechten worden aangeboden. Ook dagelijkse verse producten in de vorm van extra gerechten zullen op de menukaart belanden, zodat de gast het bestaande menu nog kan uitbreiden.

Arne Anker kan terugkijken op zijn ervaringen in het voormalige driesterrenrestaurant Oud Sluis en werkte eerder ook als souschef onder de Berlijnse sterrenkok Matthias Diether in het sterrenrestaurant First Floor én natuurlijk als souschef onder Sergio Herman van The Jane in Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.